Съдят 22-годишна, карала след употреба на три вида наркотици. Също

...
Съдят 22-годишна, карала след употреба на три вида наркотици. Също
Коментари Харесай

Съдят 22-годишна, карала след употреба на три вида наркотици

Съдят 22-годишна, карала след приложимост на три типа опиати. Също по този начин тя е карала с непознати регистрационни табели и държала опиати.

На 21 ноември, към 01:00 ч. в ж.к. " Надежда ", гр. София, обвинената Н. Р. били спряна за инспекция. Полицаите открили, че регистрационните табели, сложени на автомобила са издадени за различен автомобил, а под дясната седалка на автомобила, те разкрили амфетамин, метамфетамин,, MDMA и марихуана.

Шофьорката отказала да направи тест за опиати. Бил ѝ формиран акт за определяне на административно нарушаване, както и ваучър за здравно проучване. Н. Р. била съпроводена до болнично заведение, където дала проби за проучване за съществуване на наркотични субстанции. Установено било, че в дадените от обвинената проби се потвърждава съществуване на тетрахидроканабинол, метамфетамин и амфетамин.

По случая било формирано досъдебно произвеждане, по отношение на Н. Р. била взета мярка за неотклонение " гаранция в пари " в размер на 2000 лв.. Предстои делото да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР