Съдружникът на Ружа Игнатова в криптопирамидата Onecoin се е признал

...
Съдружникът на Ружа Игнатова в криптопирамидата Onecoin се е признал
Коментари Харесай

Съдружникът на Ружа Игнатова се признал за виновен за криптопирамидата Onecoin

Съдружникът на Ружа Игнатова в криптопирамидата Onecoin се е признал за отговорен пред прокуратурата в Съединени американски щати, пишат медиите зад Океана като се базират на документи от делото. Грийнууд потвърджава обвиняването, че схемата с Oncoin е била замислена като машинация за милиарди долари.
Прочетете още
Карл Грийнууд беше упрекнат дружно с изчезналата безследно Ружа Игнатова в скрит план за финансова машинация и пране на пари. През април ще стане ясно какъв брой години ще лежи в пандиза съдружникът на българката. 

Според съда в Ню Йорк Грийнууд е направил закононарушенията мужду 2014 година и 2018 година, когато беше задържан в Тайланд. 

Ружа и Грийнууд целеустремено са мамили хорат апо света с обещания да забогатеят в случай че се включат в спемата. Той е печелил към 20 млн. евро. на месец и е бил най-хубавият дистрибутор на Onecoin.

От прокуратурата в Ню Йорк разкриват, че в преписка сред двамата още през 2014 година те назовават криптовалутата си " отпадък ".  

Така да вземем за пример Ружа написа на съдружника си: " Може да не е доста чисто, само че се гордея с нас. Ти си машина за продажби, а аз те поддържат, с цел да го създадем нещо огромно.

През 2016 година в диалог с братът на Ружа Константин Игнатов Грийнууд споделя за вложителите в Onecoin, че са идиоти. А Константин дава отговор, че мрежата няма да работи с интелигентни хора ".

 Onecoin в никакъв случай не е имала действителна блокчейн верига, а виртуалната валута не е била " копана ", излиза наяве от връзката на забърканите. 

  " Говорим нелепости на хората ", казвала Игнатова

Освен всичко друго Ружа Игнатова и Карл Грийнууд са знаели за прехвърлянето на стотиците милиони, които жертвите превеждали на компаниите им. 

С признаването на виновността си Карл Грийнууд би трябвало да възвърне всичките средства. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР