Съдовият хирург д-р Лора Хинова – един от любимите персонажи

...
Съдовият хирург д-р Лора Хинова – един от любимите персонажи
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева стана тайно майка за втори път

Съдовият хирург доктор Лора Хинова – един от обичаните персонажи на почитателите на хитовия сериал „ Откраднат живот “, ненадейно почина в злополука още при започване на новия сезон, разбра HotArena.

Неочакваният процес в сюжета на докторската сага потопи в тъга феновете, които започнаха да умуват каква ли е повода актрисата Деси Бакърджиева да се раздели с продукцията, и то безусловно преди финала ѝ. В началото на март клапата на фотосите щракна за последно и със сериите, които сега се излъчват по Нова телевизия, сериалът стопира след 11 сезона на екран.

Причината за преждевременната разлъка на екранната доктор Хинова с сътрудниците ѝ от болница „ Света Анастасия “ е повече от щастлива. 42-годишната звезда е съгласувала с продукцията края на своя персонаж, с цел да се отдаде на един от най-прекрасните за всяка жена моменти – майчинството.

Деси Бакърджиева скрито е дарила живот за повторно, като съгласно осведомени щастливото събитие се е случило през февруари. Голямата щерка на Бакърджиева, тийнейджърката Ана Мария, която звездата ражда на 25 години, към този момент е кака на дребна принцеса. За хубавата вест са знаели сътрудниците на Деси от сериала и най-близките ѝ хора. Те обаче не са наясно каква е повода тя да пази в загадка, че е станала наново майка. Подозират, че е от поверие.

При по-задълбочено вглеждане в една от последните подиуми на Бакърджиева в сериала – разговора ѝ с доктор Мазов в неговия кабинет, с просто око се вижда големият ѝ стомах. Актрисата очевидно е много наядрала. Тя е признавала, че по същия метод ѝ се отразила първата бременност, когато качила цели 32 кг.

Сега Деси кара майчинството си дружно със своята сестра. Преди към година и половина тя също е станала майка, само че на близначки, написа Ретро.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР