Съдомакините на View“ се сблъскаха в четвъртък заради липсата на

...
Съдомакините на View“ се сблъскаха в четвъртък заради липсата на
Коментари Харесай

Либералните домакини на „The View“ изискват Алиса Грифин да подкрепи Байдън: „Ти трябва“

Съдомакините на „ View “ се сблъскаха в четвъртък поради неналичието на фокус на президента Байдън върху високите цени на хранителни артикули, което демократичните домакини отхвърлиха защото те напряко споделиха на ко-водещата Алиса Фара Грифин, че би трябвало да „ гласоподава за Байдън “.

Упи Голдбърг, Джой Бехар и Съни Хостин значително опазиха Байдън и не го упрекваха за инфлацията, като в същото време означиха, че някогашният шеф на кабинета на президента Рон Клейн подлага на критика Байдън, че е прекомерно фокусиран върху „ мостовете “ и не отделя задоволително време приказваме за цените на питателните артикули.

Ко-водещият Алиса Фара Грифин твърди, че нерешилите гласоподаватели са доста обезпокоени от цените на питателните артикули. Инфлацията е повишена с 3,5 % от март 2023 година до март 2024 година, съгласно статистиката на Министерството на труда, съобщава Fox News Digital.

„ Ако хората познаваха гражданските права, щяха да знаят, че това не е негово, слушайте, той не знае “, стартира Голдбърг, отблъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР