Съдийската комисия в Испания разпространи записа от дискусията между главния

...
Съдийската комисия в Испания разпространи записа от дискусията между главния
Коментари Харесай

Ето какво си казаха съдиите по време на скандалния мач Реал - Алмерия

Съдийската комисия в Испания популяризира записа от полемиката сред основния рефер и сътрудника му от ВАР от миналия мач сред Реал (Мадрид) и Алмерия от Ла Лига. " Белите " се постановиха с 3:2, откакто направиха поврат от 0:2.

Срещата обаче разбуни духовете поради три противоречиви отсъждания на арбитъра след сигнал от ВАР. И в три случая в началото основният арбитър Франсиско Хосе Ернандес Маесо беше взел решения в интерес на Алмерия, само че след това ги присъди в интерес на Реал, откакто видя повторения на монитора и след консултация с сътрудниците си от стаичката.

При 2:0 за гостите Маесо отсъди дузпа, от която Джуд Белингам понижи резултата. После реферът не призна попадение на Алмерия за 3:1, а малко по-късно зачете гол на Вини Жуниор за 2:2, въпреки в началото да не го беше признал.

Ето по какъв начин протича диалогът сред основния арбитър и отговарящия за ВАР този дуел Алехандро Хосе Ернандес Ернандес.

Дузпата за Реал Мадрид

Ернандес ( ВАР ) към Маесо : Фран, предлагам ти да преразгледаш обстановката за допустима игра с ръка на бранител на Алмерия. Показвам ти повтаряне от горна камера, с цел да можеш да видиш всичко на фона на останалите футболисти и единоборствата сред тях. Ти решаваш.

Маесо : Перфектно... Ще отсъдя дузпа, без да демонстрирам картон.



Незачетеният гол на Алмерия

Ернандес ( ВАР ) : Фран, ела да видиш това състояние. Предлагам ти да преразгледаш обстановката за допустимо нарушаване в офанзивата за попадението.

Маесо : Да, това в действителност е част от от офанзивата. Следователно ще отсъдя нарушаване в интерес на Реал Мадрид, няма да призная попадението и ще покажа жълт картон на играча на Алмерия.

При гола на Винисиус Жуниор за 2:2

Ернандес ( ВАР ): Предлагам ти да преразгледаш обстановката, с цел да видиш, че вероятно може би няма ръка. Дайте ми точната позиция и спрете сега на удара (реплика към асистентите на ВАР - б.р.)

Тук Маесо пита къде тъкмо топката се удря в тялото на Винисиус, при което от ВАР му отговорят по следния метод: " Удря го по рамото. Ти реши дали става дума за вероятно нарушаване на разпоредбите в офанзива ".

Маесо : Съгласен съм с теб, че топката се удря в рамото. Покажи ми записа откъм гърба. Още един стопкадър. Перфектно, той (Винисиус - б.р.) удря топката с рамо и надлежно това е гол. Ще призная попадението, няма никакво нарушаване на разпоредбите ".
 Лука Модрич желае да остане в Реал (Мадрид) и през идващия сезон
Лука Модрич желае да остане в Реал (Мадрид) и през идващия сезон

Независимо от своя статут
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР