Съдийската комисия на Българския футболен съюз остава без шеф до

...
Съдийската комисия на Българския футболен съюз остава без шеф до
Коментари Харесай

БФС отложи избора за нов шеф на съдиите

Съдийската комисия на Българския футболен съюз остава без началник до старта на плейофите, стана ясно след първото съвещание на новия Изпълком на БФС. Както е известно, ръководителят Петър Петров подаде остава, която беше призната от Борислав Михайлов.  За последния кръг от постоянния сезон нарядите ще бъдат правени от тричленката Кольо Данев, Костадин Стоичков и Йордан Гулев.  

“Не е належащо да бързаме. Сега има пауза за националния тим. Необходимо е повече време и не сме коментирали имена на днешната среща. Трябва да е сериозен човек, влиятелен и да си схваща от работата. Основната тежест ще падне върху мен, тъй като аз би трябвало да го предложа. Членовете на изпълкома не могат да гласоподават, тъй като там има президенти на клубове и се получава спор на ползи. Откакто съм президент, нито един арбитър не ми се е обадил, че е бил натискан. Съдията е човек и може да сбърка, даже повече от един път. В България се насажда мнението, че постоянно е преднамерено. Все отново главната виновност си остава в съдиите, когато вършат неточности. Те има поддръжката на изпълкома ”, изясни Михайлов.
“Премиерът е осведомен със обстановката, само че си има много държавни каузи. Така или другояче ще предизвикваме среща сред него и президенти на клубове. Ще диря поддръжката на страната, тъй като ние не можем да се оправим с натиска. Ние не сме проверяващ орган. Когато съдиите имат някакъв напън, те би трябвало да сезират съответните органи ”, сподели Михайлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР