Съдийската комисия към БФС взе мерки срещу арбитритрите от мача

...
Съдийската комисия към БФС взе мерки срещу арбитритрите от мача
Коментари Харесай

БФС спря правата на съдиите от мача между "Верея" и "Левски"

Съдийската комисия към БФС взе ограничения против арбитритрите от мача сред " Верея " и " Левски " от четвъртия кръг на Първа лига. Бригадата на Владимир Вълков, която повлия съществено на крайния резултат 2:0 за старозагорци е със спрени права, оповестиха от футболната централа.

Главният арбитър Владимир Вълков е изваден от нарядите на Първа и Втора лига за неопределен срок. Докато неговите помощници Георги Калудов и Румен Иванов са изхвърлени до края на есенния полусезон.

" За незадоволително показване и позволени груби, очевидни, значими неточности, които въздействат директно върху крайния резултат от футболните срещи и са неприемливи за равнището на съдии от професионалния футбол, стопира съдийските права за неустановен интервал от време ", стимулира решението си Съдийската комисия.

 Редовният гол на Димитър Пиргов на
© LAP.bg

Редовният гол на Димитър Пиргов на " Трейс сцена " беше анулиран поради несъществуваща засада.

По време на дуела съдиите не видяха очевидна засада на Елиаш да Силва при първия гол на " Верея ", за който бразилецът асистира, а по-късно анулираха попадение на Димитър Пиргов от " Левски ", поради несъществуваща засада.

Грешките в срещата вбесиха спортния шеф на " Левски " Даниел Боримиров, който дефинира дейностите на съдиите като " кръвопролитие ".

" Съдиите през днешния ден свършиха съвършено работата, за която бяха изпратени. Аз по-голямо кръвопролитие от това през днешния ден не бях виждал. Не знам кой ги е пратил, във всеки случай не съм аз. Питайте тези, които вършат нарядите. Това беше безобразно съдийство ", съобщи Боримиров след дуела на " Трейс сцена ".

Треньрът на " Верея " Илиан Илиев пък разкри, че шефовете на " Левски " са търсили сметка от съдийската бригада на почивката.

" Мога да изкоментирам второто полувреме в резултат на това, че се върнахме години обратно - да влизаме по тунелите и да крещим по съдиите, което е смешно да го вършат ръководители от други тимове. Съдията се повлия ненапълно ", сподели след срещата експертът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР