Съдийската комисия към БФС се разграничи от днешното становище на

...
Съдийската комисия към БФС се разграничи от днешното становище на
Коментари Харесай

Драмите продължават: Съдийската комисия се разграничи от Асоциацията на съдиите

Съдийската комисия към БФС се разграничи от днешното мнение на Асоциацията на футболните съдии по отношение на осъдените арбитри. От Семеен кодекс обясниха решението си за краткотрайното прекъсване на правата на петима съдии и зададоха въпрос към Асоциацията.

" Съдийската комисия към БФС изрично се разграничава от днешното мнение на Асоциацията на футболните съдии. Семеен кодекс взема ВСИЧКИ СВОИ РЕШЕНИЯ независимо и без вмешателство на който и да било в работата й. В съответния случай бе изработен разбор на представянето на съдиите по условие на президента на БФС, а въз основата на този разбор Семеен кодекс взе решение за краткотрайно прекъсване на правата на петима съдии.

Държим да подчертаем, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС. Тя е основана единствено и само да събира членски импорт без експлицитното единодушие на реферите и да провежда наградни церемонии един път годишно. В предишното нееднократно съдии са понасяли наказания за незадоволително показване, само че същата Асоциация не се е застъпвала за тях. Любопитно ни е чии наранени ползи са провокирали сходна реакция... ", написа в мнението на Съдийската комисия.
 По персонално разпореждане на Боби Михайлов: БФС спря правата на петима съдии!
По персонално разпореждане на Боби Михайлов: БФС спря правата на петима съдии!

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР