Съдийската комисия към БФС отказа да назначи чужди рефери за

...
Съдийската комисия към БФС отказа да назначи чужди рефери за
Коментари Харесай

БФС: Няма как да удовлетворим искането на Ботев за чужди съдии

Съдийската комисия към БФС отхвърли да назначи непознати рефери за двете полуфинални срещи от шампионата за Купата на България сред Ботев (Пловдив) и ЦСКА - София. Искането бе направено от " канарчетата ", които се позоваха на неприятното, съгласно тях, съдийство в турнирния дуела сред двата отбора през уикенда.
Прочетете още
" Във връзка с постъпило публично писмо от ПФК Ботев (Пловдив) с искане за назначение на задгранични съдии на двата полуфинални мача от шампионата за Купата на България против ЦСКА-София, Съдийската комисия към Българския футболен съюз желае да осведоми както управлението на ПФК Ботев (Пловдив), по този начин и цялата футболна общност в България, че сходно искане е невероятно да бъде задоволено.

Българският футболен съюз е част от УЕФА и има подписано съглашение с европейската федерация по Конвенцията за развиване и образование на съдиите в България, което не разрешава назначението на рефери от други страни. Ръководството на Съдийската комисия има цялостно доверие на българските арбитри и счита, че те са потвърдили своите качества в не една и две значими срещи от шампионата и шампионата за Купата на България ", се споделя в позицията на Семеен кодекс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР