Съдийка в Лас Вегас бе нападната по време на съдебно

...
Съдийка в Лас Вегас бе нападната по време на съдебно
Коментари Харесай

Подсъдим нападна съдийка на съдебно заседание в Лас Вегас

Съдийка в Лас Вегас бе нападната по време на правосъдно съвещание от обвиняем, който ненадейно прескочи загражденията, разделящи го от магистрата, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес. На записите от съвещанието се вижда по какъв начин Деобра Редън, обвиняем за опит за нахлуване и побой, наскърбява арбитър Мери Кей Холтъс и по-късно се нахвърля върху нея, когато схваща, че тя е на път да го изпрати зад решетките. Малко преди този момент юристът му  поискал условна присъда с изпитателен период.  " Разбирам ви, само че мисля, че е време да вкуси от нещо друго ", отвърнала съдийката, визирайки към този момент богатото престъпно досие на подсъдимия.

На записите се вижда, че подсъдимия се нахвърля върху съдийката, като се изплъзва на охранител и правосъдни чиновници, които се пробват да се намесят. В последвалото сборичкване той ѝ нанесъл няколко удара и се вижда по какъв начин тя пада обратно, преди нападателят да бъде укротен от няколко души. 

На съдийката не се наложило да потърси болнична помощ, само че чиновник на защитата обаче е бил приет в болница с кървяща рана на челото и изкълчено рамо.

" Съдия Холтъс получи някои пострадвания, следим положението ѝ ", съобщи за Агенция Франс Прес говорителка на съда на окръг Кларк, щата Невада. Състоянието на ранения чиновник на реда към този момент е " устойчиво ", сподели още тя.

След този случай " преразглеждаме всички наши протоколи и ще създадем всичко належащо, с цел да защитим правосъдната власт, обществеността и нашите чиновници ", посочи говорителката.

Нападателят ще се изправи пред голям брой нови обвинявания, в това число побой над длъжностни лица - съдийката и правосъдните чиновници.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР