Съдията по въззивното частно наказателно дело срещу 26-годишния Георги Николаев,

...
Съдията по въззивното частно наказателно дело срещу 26-годишния Георги Николаев,
Коментари Харесай

Скандалната съдийка Гьонева, освободила касапина Георги, е била наказвана дисциплинарно

Съдията по въззивното частно наказателно дело против 26-годишния Георги Николаев, обезобразил 18-годишната си другарка, Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора е наказвана в предишното. 

Именно тя анулира ареста на мъжа след бруталната кланица.

През 2019 година Коева е била и представител на съда, а като арбитър от наказателния отдел има наложено дисциплинарно наказване за закъснение на производството на наказателно дело от общ темперамент заради неспазване на периодите за правене на претекстовете към постановената по него присъда.

„ Тази жена пусна на независимост лицето, което обезобрази приятелката си с макетен нож, което я скалпира и й счупи носа. Всичко това се случва с часове наред мъчения и по изключително нечовечен метод.

Клетото момиче на 18-годишна възраст е с 400 шева, фрактура на носа, скалпирана, прочувствено и душевен унищожена. Тази дама е определила действието като лека телесна щета и без никакви угризения е пуснала на независимост причинителя.

Това съставлява нашата прогнила правосъдна система. Дано съдията се гордее с постъпката си. Съдебна промяна - да, но не “, разяснява Павлина Швец, цитира „ Телеграф “.

Вече стана ясно, че садистът Георги Николаев е и рецидивист, осъждан на пробация при започване на годината с две ограничения и още веднъж за побой и отново за „ лека телесна щета “, споделиха осведомени.

Любопитен факт е, че арбитър Татяна Гьонева, не е заявила парични средства и банкови сметка. Теглила е обаче 5 заема: ипотечен, два потребителски, овърдрафт и разполага с кредитна карта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР