Съдията от Районния съд в Пазарджик Майа Попова се е

...
Съдията от Районния съд в Пазарджик Майа Попова се е
Коментари Харесай

Биволъ: Съдия Майа Попова се обесила с колана на халата си за баня

Съдията от Районния съд в Пазарджик Майа Попова се е самоубила по доста нечовечен метод - обесила се е с колана на халата си за баня. Засега не е ясно каква драма се е разиграла в живота й, с цел да стигне до съдбовната стъпка. Юристката бе открита мъртва в четвъртък, заяви Биволъ .

``
реклама

Снощи от Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че в Пазарджик се води досъдебно произвеждане след гибелта на магистрат. Майа Попова е брачна половинка на брата на кмета на Пазарджик Тодор Попов.

Съдийката има много бурно минало - тя бе наказана на 2 години пробация, откакто преди 4 години я хванаха да кара мъртвопияна - с 5,02 промила алкохол в кръвта. Съдийката бе лишена и от право да кара за същия интервал.

Делото против нея се води от април 2011 година, когато на път за работа тя се е блъснала с колата си в спрял автомобил. Тогава юристката изпадна в кома, въпреки и вредите по колите да не бяха съществени. 

По време на случая снахата на кмета Тодор Попов беше заместник-председател на Районния съд в Пазарджик. След него бе освободена от управителния пост. Висшият правосъден съвет по този начин и не предприе някакви дисциплинарни дейности против нея.

Според източници на Lupa.bg Майа Попова от години имала проблеми с алкохола. Засега обаче не е ясно дали това е причина за неочакваната й гибел. Опитът да научим повече от представителя на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов се провали, телефонът му се оказа изключен.

Това е втора мистериозна гибел към Тодор Попов. Шефката на кабинета му в предишния мандат Татяна Стоянова беше убита на 12 януари 2015 година с пет патрона. Красивата и заможна общинарка беше убита пред гаража на кооперацията в центъра на града, в която живее.

Тогава настойчиво се говореше, че ликвидирането й е предизвестие към градоначалник, който е на власт и сега - Тодор Попов.

Запознати настояват още, че снахата на Тодор Попов от години имала психологични проблеми. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати &co
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР