Съдията от Окръжен съд-Плевен Владислава Цариградска заяви, че е получила

...
Съдията от Окръжен съд-Плевен Владислава Цариградска заяви, че е получила
Коментари Харесай

Съдия Цариградска твърди, че е получила нови заплахи и предупреждения „да се кротне“

Съдията от Окръжен съд-Плевен Владислава Цариградска съобщи, че е получила нови закани, посредством своя позната, отправени от ръководителя на пресцентъра на Прокуратурата.

„ През обща позната с господин Иванов получих предизвестие, че би трябвало да се кротна. „ Кажи на тая жена да се кротне! ”, цитира Цариградска. „ Щом някой дръзва да насочи такива закани към арбитър , при всичките ми разкрития, какво може да се случи на елементарния човек, който няма отбрана? Аз съм с униформени чиновници, имам назначена защита ”, съобщи Цариградска, предава.

„ Вече би трябвало да приказваме за проблема „ Осемте Нотариуса ”,  съобщи Цариградска.

По думите ѝ един от значимите въпроси пред проверяващите е кои са прокурорите „ С ” и „ Р ” ,  получавали огромни суми при визитите си в заведението „ Осемте джуджета ”. „ Вие би трябвало да зададете тези въпроси към институциите и по-специално – към Прокуратурата ”, съобщи Цариградска на въпрос дали знае кои са хората зад тези букви.

Според нея по-важно е да се намерения дали има справедливи източници, посредством които да се възстановят събитията обратно във времето. „ За мен „ Кутията на Пандора ” са специфичните разследващи средства “, съобщи Цариградска и добави: „ Бюрото за надзор на СРС ми сподели: „ Много незабавно ни дайте формален документ от ръководителя на съда кой кабинет сте употребила “. В интервала, в който имам задоволително съображение да допускам, че съм била скрито следена, освен посредством подслушване, считам, че съм и следена ”, съобщи Цариградска.

По думите ѝ от Бюрото за надзор на СРС умишлено не са направили инспекция на кабинета ѝ в границите на половин година, защото по думите ѝ в съда в Луковит те са два и елементарно е можело да бъде тествано кои са и дали в тях е имало подслушващи устройства.

Съдия Цариградска съобщи, че Мартин Божанов-Нотариуса е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи. „ Имал е водещ началник от ведомството. По неофициална информация мисля, че той е от 3-то РУП, който напълно неотдавна е бил освободен от служба. Добре е да зададете тези въпроси към министъра на вътрешните работи ”, съобщи Цариградска.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР