Съдията на Britain`s Got Talent Аманда Холдън случайно светва фенове,

...
Съдията на Britain`s Got Talent Аманда Холдън случайно светва фенове,
Коментари Харесай

Аманда Холдън случайно светва фенове на Britain`s Got Talent, докато хвърля крака във въздуха

Съдията на Britain`s Got Talent Аманда Холдън инцидентно светва почитатели, до момента в който хвърля краката си във въздуха, до момента в който прави колело.

53-годишната водеща, облечена в тюркоазена рокля, съчетана със семпли токчета и зашеметяваща огърлица, беше снимана да прави колелото във видео на подправени прослушвания на BGT, оповестено в обществените медии от Heart Radio. Тъй като роклята й инцидентно се повдигна по време на гимнастическото придвижване, във видеото беше сложено емоджи с флага на Съюза, с цел да покрие бельото на Аманда.

Мнозина похвалиха съдията за нейното колело, като един написа: „ Аманда е експерт!! върша каруца с рокля и токчета! " Друг добави: " Аманда Холдън да стартира да се състезава с това необикновено колело. "

Аманда, която е член на журито на шоуто на ITV повече от 10 години, рискува да получи недоволства от Ofcom, до момента в който моделира плътна златна рокля за предпоследния полуфинал на най-новата серия тази седмица. Радио водещата, която е водеща на Heart Breakfa...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР