Съдия в Ню Йорк постанови, че Alibaba трябва да се

...
Съдия в Ню Йорк постанови, че Alibaba трябва да се
Коментари Харесай

Американски съд отхвърли усилията на китайския гигант за електронна търговия Alibaba да отмени делото за фалшив Squishmallows

Съдия в Ню Йорк постанови, че Alibaba би трябвало да се изправи пред съд от американски производител на играчки, потвърждавайки, че онлайн платформите на китайския колос за електронна търговия са били употребявани за продажба на подправени Squishmallows.

Съдия Джеси Фърман от Южния областен съд на Ню Йорк отхвърли настояването на Alibaba да отхвърли делото, заведено от Kelly Toys Holdings, която създава известните плюшени играчки.

Kelly Toys е благосъстоятелност на Jazwares, компания за играчки, чиято компания майка Alleghany Corp. се управлява от Berkshire Hathaway на милиардера Уорън Бъфет.

Няма неотложен коментар от Alibaba, най-голямата компания за електронна търговия в Китай. Наред с други неща, Alibaba основава настояването си за отменяне на метода, по който е наречена в делото като Alibaba.com вместо формалното си корпоративно име.

В жалбата си Kelly Toys сподели, че продажбите на подправени Squishmallows от търговци, употребяващи уеб страниците на Alibaba, не престават макар по-ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР