Съдия отхвърли в петък съдебен заседател в процеса срещу жена

...
Съдия отхвърли в петък съдебен заседател в процеса срещу жена
Коментари Харесай

Съдия отхвърли съдебен заседател, който сравни случая с изчезналата майка в Кънектикът със заговора „Изчезнало момиче“

Съдия отхвърли в петък правосъден заседател в процеса против жена от Кънектикът, упрекната, че е помогнала на приятеля си да прикрие убийството на отчуждената му брачна половинка, откакто специалистът оприличи случая с романа и кино лентата „ Gone Girl “.

Съдия Кевин Рандолф получи неподписана записка от правосъден заседател в процеса против Мишел Троконис в петък сутринта, обвинявайки различен член на състава в правейки коментара в наличието на други правосъдни заседатели.

Съдебният заседател „ обсъждаше нещо по случая и беше в обществените медии “, сподели Рандолф, че бележката гласеше. „ Каза, че е като „ Gone Girl “ — малко споменаване. Няколко други правосъдни заседатели споделиха: „ Не обсъждайте това. “

След това Рандолф освободи правосъдната зала, с цел да разпита правосъдните заседатели по отношение на коментара. В последна сметка той отхвърли правосъдния заседател, разпознат единствено като „ правосъден заседател 186 “, който призна, че е направил коментара „ Изчезнало момиче “, сподели съдията.

„ Всеки (друг) правосъден заседател п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР