Съдия нареди на полицейското управление в Лос Анджелис да се

...
Съдия нареди на полицейското управление в Лос Анджелис да се
Коментари Харесай

След като полицията в Лос Анджелис нахлу в дома на адвоката на Black Lives Matter, съдия нареди снимките да бъдат унищожени

Съдия подреди на полицейското ръководство в Лос Анджелис да се отърве от фотоси на правни документи, за които се твърди, че чиновниците са създали по време на необявена акция в дома на юрист, представляващ изтъкнат деятел на Black Lives Matter.

Адвокатът Дермот Гивънс сподели, че към дузина служители на реда от Лос Анджелис са нахлули в къщата му във вторник, нареждайки му да стои извън, до момента в който извършват заповед.

Когато се върна вътре, Гивънс сподели, че е видял чиновник да снима документи, оставени на кухненската му маса, свързани със правосъдно дело, заведено против отдела от името на Мелина Абдула, съосновател на клона на Лос Анджелис Черните животи имат значение.

Абдула твърди, че служители на реда са нарушили гражданските й права през 2020 година, като са я изгонили от вкъщи й под цеви на оръжие, откакто е получила лъжливо позвъняване за обстановка със заложници там.

Документите, снимани от полицията, съдържат „ елементи от досието на господин Гивън и евентуален артикул от работата на адво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР