Съдия Матю П. Брукман от Южния окръжен съд на Индиана

...
Съдия Матю П. Брукман от Южния окръжен съд на Индиана
Коментари Харесай

Бивш депутат от Индиана се признава за виновен по обвинение в корупция в казино

Съдия Матю П. Брукман от Южния областен съд на Индиана сподели, че присъдата ще последва на неуточнена дата. Той сподели, че прокурорите и юристите на Еберхарт не са се споразумели за целесъобразната присъда, само че са се спрели на 60 000 $ реставрация - заплатата на Еберхарт като определен чиновник. Брукман сподели, че ще бъде дължима такса от 100 $ все още на изговаряне на присъдата.

Еберхарт отговаряше на въпросите на съдията по време на чуването с „ да “ или „ не “. Той отхвърли да дава отговор на въпроси от представители на медиите, до момента в който напускаше правосъдната палата.

Бившият републикански щатски представител представляваше Хаус Дистрикт 57 в централната част на Индиана в продължение на 16 години, преди да напусне поста през ноември 2022 година

В края на 2018 година компания, наречена Spectacle Entertainment, изиска да закупи две казина, ситуирани на езерото Мичиган в Гари, Индиана, и да ги реалокира в Гари и окръг Виго в западна Индиана, съгласно правосъдните документи.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР