Съдия Габриела Тричкова от Районен съд Благоевград е сред наградените

...
Съдия Габриела Тричкова от Районен съд Благоевград е сред наградените
Коментари Харесай

Признание за висок професионализъм! Съдия Габриела Тричкова от РС Благоевград сред 10 наградени съдии в страната

Съдия Габриела Тричкова от Районен съд Благоевград е измежду наградените 10 съдии в страната, които получават по 1000 лв. за висок професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности.

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет взе решение да насърчи 10 съдии с парична премия за проявен висок професионализъм при осъществяване на служебните отговорности и поставените професионални задания, по отношение на осъществяването на предложенията за оптимизация на Единната осведомителна система на съдилищата (ЕИСС), изготвяни в осъществяване на решение на Пленума на Висш съдебен съвет (ПВСС) по т. 1. 4 от Протокол № 23/16. 09. 2020 година

През същата година пълномощията на работната група са допълнени със синхронизиране и рационализиране на работата на ЕИСС, които задания се дават на „ Информационно обслужване “ АД за доработване и осъществяване.

Поощрени са Тотка Димитрова – арбитър във Върховния касационен съд и ръководител на 1-во комерсиално отделение; Мими Фурнаджиева – заместник-председател на Върховния касационен съд и началник на гражданска колегия; Бисер Троянов – арбитър във ВКС; Мария Бойчева – арбитър в Софийски градски съд; Кирил Петров – арбитър в Софийски областен съд; Михаил Алексов – ръководител на Районен съд – Перник; Габриела Дянкова-Тричкова – арбитър в Районен съд – Благоевград; Мария Терзийска – заместник-председател на Окръжен съд – Варна; Магдалена Давидова-Янева – ръководител на Районен съд – Варна.

Поощрените съдии са членове на работната група за проследяващ мониторинг във връзка с осъществяването на предложенията на съдилищата за оптимизация на ЕИСС, образувана с решение на ПВСС през 2020 година Те са отличени по предложение от членовете на Съдийската гилдия – Вероника Имова, Драгомир Кояджиков и Боян Новански.
В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР