Съдия Александър Стойчев, който води делото на община Пловдив срещу

...
Съдия Александър Стойчев, който води делото на община Пловдив срещу
Коментари Харесай

Съдията на Георги Гергов си направи отвод по делото за панаира

Съдия Александър Стойчев, който води делото на община Пловдив против апорта на акциите на Варна в панаира в доминираното от Георги Гергов сдружение " Пълдин Туринвест ", си направи отказ. Повод са подозренията, че не е неутрален, тъй като е бил зает с влизането на Гергов в интернационалното ревю още през 2006 година



Стойчев написа, че кардинално един арбитър приказва със своите актове, само че в тази ситуация нападките са твърди персонални. И споделя дзен алегория в определението си. „ Живеел някъде в Япония в гората до малко село един влъхва. В селото имало извънредно красиво момиче, което обаче било влюбено в женен мъж. Така се случило, че момичето забременяло от него. И тъй като нямало по какъв начин да огласи статуквото, споделило на родителите си, че бащата на детето е отшелникът. Те доста се ядосали, отишли при него, вдигнали му пикантен скандал и му оставили детето да го отглежда. Мъдрецът не отронил нито дума. Приел детето, гледал го с любов и траял живота си в гората. След година-две момичето се разкаяло и признало на родителите си всичко. Те на собствен ред отишли при мъдреца, паднали на колене пред него, помолили го за амнистия и си взели детето. Отшелникът отново не споделил нищо и продължил живота си в гората. Той постоянно се ръководел от общото богатство и пазил спокойствието на селяните “, гласи тя. 

Определението е дефинитивно и делото ще бъде докладвано на зам.-председателя на Окръжния съд в Пловдив за установяване на нов докладчик. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР