Садистът Георги Николаев, рязал без милост 18-годишната Дебора в продължение

...
Садистът Георги Николаев, рязал без милост 18-годишната Дебора в продължение
Коментари Харесай

Извергът Георги рязал Дебора на 20 места, най-зловещо - по бедрото /снимки/

Садистът Георги Николаев, рязал без благосклонност 18-годишната Дебора в продължение на часове, е бил хирургически прецизен в действието си при злокобното кълцане от 33 сантиметра единствено на едното й бедро. По знамение той не е засегнал феморалната артерия на девойката, което е можело да коства и съдбовен излаз за нея поради гигантските сечения. 
Заключението на отстранения правосъден доктор е, че Дебора има краткотрайно разстройство на здравето, разтълкувано от развеселената съдийка Татяна Гьонева като нанасяване на лека телесна щета, макар че Николаев е подложил момичето на безусловно безчовечие. 
Той не просто е срязал бедрото й начело с макетното ножче по цели 33 сантиметра, само че и е кълцал в профил спомагателни 18 см. 
По знамение мъчителят не е засегнал феморалната артерия на девойката - можел е да я убие.
Обичайно човешкото бедро е дълго към 48-50 см. Ето от кое място минава основната артерия
Ножът е " играл " по целия торс на ученичката - по гърдите, по предмишниците, по подмишниците, по бедрата й. Наред с това старозагорският изтезател е счупил носа й, нанесъл й е редица удари по лицето и й е предизвикал мозъчно разтърсване. 
Въпреки това Георги е пуснат на независимост и едвам след огромния публичен отзив още веднъж е притеглен под наказателна отговорност и задържан. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР