Съдиите в Англия и Уелс ще имат одобрение за внимателно

...
Съдиите в Англия и Уелс ще имат одобрение за внимателно
Коментари Харесай

Съдиите в Англия, Уелс, одобрени за ограничено, предпазливо използване на AI: `Can`t hold back the floodgates`

Съдиите в Англия и Уелс ще имат утвърждение за " деликатно потребление " на изкуствения разсъдък ( AI), с цел да помогне за правенето на решения, само че специалистите остават разграничени по отношение на това до каква степен съдиите или по-широката адвокатска специалност би трябвало да се стремят да употребяват технологията.

" Бих споделил, че AI евентуално е подобаващ за мятане на необятна мрежа за събиране на допустимо най-вече информация ", Уилям А. Джейкъбсън, професор по право в университета Корнел и създател на Equal Protection Проект, сподели пред Fox News Digital.

„ Това може да осведоми вашето решение, само че не мисля, че в този момент е на място – и не знам дали в миналото ще бъде – където в действителност може да извърши сортирането … и да направи нещо като решения и решения, които би трябвало да вземете, без значение дали става дума за арбитър или юрист “, сподели Джейкъбсън.

Съдилищата и трибуналите, група от разнообразни съдии, магистрати, членове на трибунали и правосъдни лекари в Англия и Уелс, реши, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР