Съдиите и съдебните служители отОкръжен съд – Кюстендили Районен съд

...
Съдиите и съдебните служители отОкръжен съд – Кюстендили Районен съд
Коментари Харесай

Окръжен съд - Кюстендил и Районен съд – Кюстендил подкрепиха БЧК и инициативата „Мартеница с кауза“ за децата в риск

Съдиите и правосъдните чиновници отОкръжен съд – Кюстендили Районен съд – Кюстендилподкрепихаза поредна годинаинициативатана БЧК – Кюстендил„ Мартеница с идея “. Дарителската акция на младежката организация на аления кръст е за децата в неравностойно състояние. Със събраните средства ще се провеждат действия за осмисляне на свободното време през лятната почивка на деца в риск.Мартениците са направени от младежите и бабите – доброволци на БЧК – Кюстендил.Радост Йовева от 10клас на ПМГ – Кюстендил,Радослава Николаева и Лора Георгиева отЕзикова гимназия,ид- р Емилия Кацарска–директорна БЧК – Кюстендилбяха медиатори на самодейността в Съдебната палата, къдетоги посрещнахапредседателят на Окръжен съд – Кюстендил, арбитър Пенка Братановаи ръководителят на Районен съд – Кюстендил, арбитър Чавдар Тодоров.

„ Благодарим за опцията да се включим в благотворителната кампанияв поддръжка на децата в риск. Убедена съм, че БЧК ще направи допустимо най - положителното за едно потребно и занимателно лято на децата в неравностойно състояние “, казапред доброволцитесъдия Пенка Братанова.

Подкрепата си за идеята, с благопожелание за здраве и повечеотворени към благотворителната каузасърца, изрази и ръководителят на Районен съд – Кюстендил, съдияЧавдар Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР