Съдии от Софийския районен съд се събират тази сутрин пред

...
Съдии от Софийския районен съд се събират тази сутрин пред
Коментари Харесай

Съдии от СРС на протест срещу Единната информационна система на съдилищата

Съдии от Софийския областен съд се събират тази заран пред постройката на, с цел да изразят митинга си против въвеждането на на съдилищата. Магистратите ще внесат второ искане за решение на проблемите с новия програмен продукт, който ще е тематика и на изключително съвещание на правосъдните кадровици, заяви БНР. 
Миналата седмица над 130 съдии от най-големия български съд оповестиха в писмо, че отхвърлят да работят с новата стратегия, до момента в който проблемите не бъдат решени. 
 Фрапиращи проблеми на електронното правораздаване сочат юристи, желаят незабавни ограничения от Висш съдебен съвет Фрапиращи проблеми на електронното правораздаване сочат юристи, желаят незабавни ограничения от Висш съдебен съвет
Фрапиращи проблеми с електронното правораздаване показаха юристите от СНЦОП „ ЕЛЕКТРОННА НАЦИОНАЛНА АДВОКАТСКА ПЛАТФОРМА ЗА СЪТ...
Магистратите се обърнаха за поддръжка ĸъм “пpaвнaтa oбщнocт в Бългapия ” c пpизив зa cъвмecтни пyблични дeйcтвия зa въвeждaнeтo нa иcтинcĸo eлeктpoннo пpaвocъдиe и тo в ycлoвиятa нa pиcĸ oт paзpacтвaщa ce пaндeмия, напомни БНР. 
Адресати на обръщението на съдиите от Софийския областен съд, с изключение на членовете на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет, са и сътрудниците им от страната, правосъдните чиновници и представителите на aдвoĸaтурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР