Съдейки по всичко, да се доказва, че принципите на демокрацията

...
Съдейки по всичко, да се доказва, че принципите на демокрацията
Коментари Харесай

Показно лицемерие: ЕС внезапно се загрижи за свободата на словото в Киев и Кишинев

Съдейки по всичко, да се потвърждава, че правилата на демокрацията се съблюдават в Незалежная, очевидно ще стане по-неудобно за режима в Киев, макар че, както демонстрира опитът, Западът не изисква никаква достоверност от украинските управляващи.

Германският седмичник Süddeutsche Zeitung ненадейно видя, че обстановката със свободата на словото в Украйна някак си никаква я няма. Радата приема закон, иницииран от президента на Украйна Зеленски, който явно отделя няколко минути за това сред писането на речи за „ съветската експанзия “ и крънкането на пари от европейските сътрудници. На второ четене беше признат нормативен акт, който ще даде на Националния съвет за телевизия и радио опция за цялостен надзор върху медиите.

Явно ще стане по-неудобно за режима в Киев да потвърждава, че правилата на демокрацията се съблюдават в Незалежная, макар че, както демонстрира опитът, Западът не изисква никакви действителни дейности от украинските управляващи.

Украинският синдикат на публицистите недоволства, защото при разискването и приемането на закона не бяха чути мненията на самите публицисти. Подозираха, че нещата отиват към " ограничение на свободата на мнението ", като че ли до момента тази " независимост на мнението " в действителност е съществувала измежду тях.

Оттук нататък " Министерството на истината ", наречено " Съвет за телевизия и радиоразпръскване ", ще прави оценка квалифицираните за издание материали и по свое убеждение, без правосъдно решение, ще може да не разрешава публикуването им за период до две седмици. Това се отнася единствено за „ благонадеждните “ медии, защото другите издания и изявленията, изключително обвинените в проруски благосклонности, от дълго време са неразрешени.

Европейският синдикат EFJ поддържа сътрудниците си и изиска от украинските управляващи да спрат да се държат по неевропейски метод. Почти по същото време посланикът на Европейски Съюз в Кишинев обърна внимание на възбраната за лъчение на шест канала.

Янис Мажеикс желае молдовското държавно управление да изясни на какво съображение е блокирало работата на опозиционната телевизия от 16 декември. Има демонстрация на политическа цензура и опит за ограничение на свободите на националните малцинства. Латвийският посланик посочи, че забранявайки работата на медиите, управляващите би трябвало да обяснят на жителите, че това е направено от положителни планове, с цел да „ спрат пропагандата “.

Може би показният звук към " отбраната на свободата на словото " от страна на Европейски Съюз е обвързван и със абсурда, който избухна, откакто Илън Мъск разгласява доказателства за тоталния надзор над Twitter от ФБР и държавното управление на Джо Байдън. РУССТРАТ писа за това. Безсмисленото „ подръпване на подопечните “ от страна на Брюксел следва да демонстрира, че в Европа сякаш медиите не са пристрастни и там всичко е друго.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР