Съдейки по публикациите ѝ в социалните мрежи, инфлуенсърката Мика Стоичкова

...
Съдейки по публикациите ѝ в социалните мрежи, инфлуенсърката Мика Стоичкова
Коментари Харесай

Стил за 2 бона! Мика Стоичкова с дизайнерска рокля, но пръстен на ръката ѝ привлече вниманието

Съдейки по изявленията ѝ в обществените мрежи, инфлуенсърката Мика Стоичкова надали има доста от какво да се оплаче от 2022 година Нейният бизнес се развива на цялостни обороти, има нова работа в БФС, има нова връзка... а и един недоверчив пръстен на дясната ръка:

Селфитата са от профила на Мика, която още веднъж търси мнението на своите почитатели коя от двете фотоси в обявата е по-добрата. Няма по какъв начин да не видим въпросния пръстен обаче! Той е навръх дясната ръка, навръх безимения пръст - там, където се слагат годежните халки.

Виж още: Ударно завръщане: Джино Бианкалана конкурира Пиленцата от Монако

Мика не е споделяла за сходно грандиозно събитие в персоналния си живот, само че както знаем, щастието обича тишината, тъй че нищо не е изключено.

Иначе формалният фокус на фотографията би трябвало да бъде роклята, която е странна за усета ни, само че пък е дизайнерска и много скъпа. Тя е дело на Жан-Пол Готие и в разнообразни уеб сайтове сходни осъществяване костват към 1000 евро.

Виж още: И въпреки всичко те се събраха! Цецо и Виктория дружно, както той искаше - на ресторант и с хубави дрехи 

Мика Стоичкова е по отношение на сътрудник. Мъжът до нея се занимава с реклама, а забавното е, че той е доста по-млад от нея - с цели 10 година Предполага се, че двамата са се срещнали около работен ангажимент, само че бързо си допаднали и в персонален проект. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР