Съдейки по данните за търсения в Google на отговори относно

...
Съдейки по данните за търсения в Google на отговори относно
Коментари Харесай

Порнозвезда отговаря на най-търсените в Google секс въпроси

Съдейки по данните за търсения в Гугъл на отговори по отношение на секса, наподобява много хора не престават да бъдат комплицирани, несигурни и незадоволително осведомени. Порното като промишленост може и да дава някои отговори, само че много по-изчерпателно и правдоподобно от персоналните ви тълкования е да чуете откровеното мнение на една жена, чиято работа е да прави секс, написа tialoto.bg. Почерпете „ секс мъдрост “ от порнозвездата Миа Калифа, която дава отговор на най-често задаваните в Гугъл секс въпроси:

1. Къде се намира G-точката?

„ Вашата G-точка се намира на вътрешната вагинална стена сред вагиналния отвор и матката. Когато бръкнете с пръст ще усетите грапава повърхнина, като че ли пипате ядка “, изяснява Миа. Тя твърди, че G-точката не е най-важното нещо в секса и всеобщо дамите получават оргазъм при стимулиране на други места. „ Аз доста мъчно получавам оргазъм при навлизане, избирам да си подтиквам клитора. Но всяко момиче е друго “, споделя Калифа.

2. Как да докараш оргазъм на жена?

„ Има разнообразни фактори, които въздействат – от целуването, до интензивността на придвижванията (по-грубо или по-нежно), всичко зависи от дамата. Няма несъмнено време за предигра, просто би трябвало да усещате дамата. Ако стене, значи ѝ харесва. Ако цялата вибрира или наподобява, като че ли някой ѝ прави екзорсизъм, значи е покрай върха. Това е добър знак “, разсъждава Миа.

3. Как да си уголемя пениса? (Размерът има ли значение?)

„ Не мисля, че размерът има значение. Най-хубавият секс, който съм правила, не е бил с най-надарения мъж в живота ми. Истината се крие в метода, по който се отнасяте към дамата и какво тя усеща към вас. Ако ви е дребен, може да сложите дребна възглавничка под кръста ѝ, което ще помогне за по-дълбоко навлизане. И в случай че тя си пада по фелацио, ще може да ви го лапне целия, което си е плюс “, с оптимизъм дава отговор Миа.

4. Колко дълго продължава сексът?

„ Мисля, че приблизително сред 5 и 7 минути, а при по-страстните към 10-15 минути “, счита Калифа.

5. Боли ли аналният секс?

„ Да, боли. И то доста. Ако жена се съгласи на анален секс, то е тъй като доста много харесва мъжа. Може би с повече лубрикант е търпимо, става даже прелестно след първите 2 минути и въпреки всичко чувството е друго и няма по какъв начин да се опише “, безапелационна е порнозвездата.

6. Как да устоя повече в леглото?

„ Извадете го и се върнете към предиграта, в случай че усетите, че скоро ще свършите. Тя няма да ви се разсърди, в случай че я дарите с малко орални милувки, даже по средата на същинския акт. Дори може да не прозре същинската причина за смяната в реда “, поучава опитната сексбомба.

7. Защо приятелката ми не желае да вършим секс?

„ Може би не се вслушвате деликатно в това какво желае тя. Може би бързате прекомерно, или не сте задоволително нежни. Жените имат потребност и от малко романтика. Не се постанова да я водите до Бора Бора, а просто да извършите някой жест. Ако не вършиме секс, би трябвало да поговорите с нея или нищо няма да се промени. Подходете много деликатно към тематиката, без обвинявания и нападки, с цел да не премине в отбрана и най-после да увеличите интимната отдалеченост между тях “, показа Калифа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР