Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена

...
Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена
Коментари Харесай

Чолов си взе децата от Милянкова!

Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена Милянкова, научи „ Галерия “. Бившият брачен партньор на моделката самичък предложил да гледа четирите им наследници, откакто се появи шестото дете на Милянкова .

Многодетната майка била извънредно признателна за помощта на някогашния си, защото безсънните нощи с бебето и грижите за останалите 5 деца й идвали допълнително.

Шестото дете на Милянкова се роди на 8 юли и се споделя Лиляна . Момиченцето е втора рожба на моделката от новия й брачен партньор Никола Чолаков . Брокерът е извънредно безрезервен брачен партньор и татко, само че поради натоварения си график, не може да оказва помощ пълноценно на жена си. Освен това, той има още две деца от първия си брак. Така общата численост от 8 наследници се оказала прекомерно огромен залък за фамилията.

 

„ Ирена е печена и нямаше да има проблем. За страдание Лиляна се оказа много своенравна и плаче по цели нощи. Никой не може да спи “, разказвал Никола пред другари. Именно в този сложен миг се появил някогашният на Милянкова и предложил да гледа децата си за известно време.

Всъщност Росен Чолов е взел при себе си единствено трима от наследниците, защото най-голямата – Мелани Роуз, е към този момент на 16 година и щяла да оказва помощ на майка си в грижите за новороденото. 7-годишният Филип Себастиян, 10-годишната Натали Роуз и 15-годишният Уилям с наслада отишли да поживеят при баща си, който от дълго време не били виждали. 

С този жест Чолов недвусмислено посочил на Ирена, че към този момент не таи неприятни усеща.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР