Съдебното преследване на бившия президент Доналд Тръмп раздели поравно американците,

...
Съдебното преследване на бившия президент Доналд Тръмп раздели поравно американците,
Коментари Харесай

Съдебното дело срещу Доналд Тръмп разделя американската нация

Съдебното гонене на някогашния президент Доналд Тръмп раздели поравно американците, само че наподобява е повишило възможностите му да завоюва републиканската номинация за изборите през 2024 година , съгласно изследване на Ройтерс и Ипсос.

Проучването е извършено в сряда и четвъртък, след по 34 точки за подправяне на документи от прокурорите в Ню Йорк.

Проучването откри, че 49% от всички американци считат, че е вярно прокурорите да стартират първото наказателно дело против настоящ президент или някогашен президент на Съединени американски щати .

Но констатацията акцентира политическото разделяне по толкоз доста въпроси, въртящи се към Тръмп. Около 84% от самоопределящите се като демократи споделят, че обвиняванията са основателни, до момента в който единствено 16% от републиканците са съгласни с такова изказване.

Около 40% от републиканците споделят, че делото ги прави по-склонни да гласоподават за Тръмп през 2024 година, до момента в който 12% споделиха, че поради обвиняванията е по-малко евентуално да го поддържат. Други 38% споделят, че това няма значение за желанията им.
 Доналд Тръмп и демократичната порнография
Доналд Тръмп и демократичната порнография

Доналд Тръмп е най-хубавата инвестиция, която Демократическата партия може да направи, в името на личните си властови вероятности и упоритости. А това също е порнография и като всяка друга порнография - демократична

Тръмп води в конкуренцията за номинация на републиканците с огромна разлика, като 58% от републиканците споделят, че той е пожеланият от тях претендент . Това е нарастване от 48% по отношение на друго изследване на Ройтерс/Ипсос, оповестено в понеделник.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, който не е взел участие в конкуренцията, е втори с 21%.

Докато демократите и републиканците са надълбоко разграничени по отношение на наказателното гонене по случая, изследването сподели мощно разбиране, че Тръмп е направил заплащания на порнозвездата Сторми Даниелс и модела Карън Макдугъл , с цел да ги накара да мълчат за хипотетични извънбрачни връзки.

Около 73% от американците считат, че това е по този начин, в това число 55% от републиканците.
 Сторми Даниелс решена да свидетелства по делото против Тръмп
Сторми Даниелс решена да свидетелства по делото против Тръмп

Иска да се чуе нейната версия, само че не смята, че експрезидентът би трябвало да отиде в пандиза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР