Съдебният процес срещу 42-годишния Илия Стоичков, който е обвинен в

...
Съдебният процес срещу 42-годишния Илия Стоичков, който е обвинен в
Коментари Харесай

Съпруг уби доцент, искал любов от жена му! Съдят го

Съдебният развой против 42-годишния Илия Стоичков, който е упрекнат в убийството на 70-годишния доцент Стефан Нейков, стартира в четвъртък. На подсъдимия са повдигнати две обвинявания – първото е за умъртвяване, осъществено по изключително нечовечен метод, а второто е за обир. Според тезата на прокуратурата, до момента в който Стоичков налагал доцента, му лишил и 14-каратов златен синджир, който е оценен на 747,50 лв..

Ученият, който е работил като теоретичен помощник в Института по растителни генетични запаси в град Садово, беше открит вечерта на 3 юли м.г. в безпомощно положение до колата си, паркирана до Военна болница в Пловдив.

Според следствието мъжът е пребит до гибел с бухалка на безлюдно място, което се намира в землището на село Оризари. Според прокуратурата е атакуван е в миг, когато изнудвал 32-годишна студентка за пари и интимна непосредственост, в подмяна на което заречен да уреди изпитите и завършването ѝ.

Обвиняемият Илия Стоичков е брачен партньор на студентката. За действията му се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 10 до 20 години. Той беше арестуван незабавно след зверството и оттогава е в следствения арест.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР