Съдебният процес при разменени бебета би продължил дълго време. Това

...
Съдебният процес при разменени бебета би продължил дълго време. Това
Коментари Харесай

Адвокат: Съдебният процес при разменени бебета би продължил дълго време

Съдебният развой при разменени бебета би траял дълго време. Това разяснява в " Денят стартира " юрист Пламен Борисов. Той даде образец от своята процедура, където установяването на биологичните родители е лишило 1 година.

Подобен проблем се усложнява доста, в случай че една от майките откаже да спомага, като би трябвало да се заведат " един куп каузи ", добави юристът.

" При най-голяма кооперативност и освен това, че отидохме в съд, който е в провинцията и по-бързо да реши случая, лиши 1 година. Сигурен съм, че системата може да работи и много по-бързо, само че съдиите са внимателни ", разяснява юрист Борисов.

Такива случаи би трябвало да се позволяват за дни, 2-3 месеца тези деца живеят разменени, в случай че е правилно, прикани юристът във връзка новината, че две деца са разменени след неточност в болница " Шейново ". По думите му най-добре е двете бебета да бъдат настанени при приемни фамилии до момента в който въпросът бъде позволен, с цел да не построяват децата връзка с неверните родители.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР