Съдебните заседатели в САЩ оправдаха холивудската актриса Гуинет Полтроу за

...
Съдебните заседатели в САЩ оправдаха холивудската актриса Гуинет Полтроу за
Коментари Харесай

Съдът в САЩ оправда актрисата Гуинет Полтроу за ски инцидента през 2016 г.

Съдебните заседатели в Съединени американски щати оправдаха холивудската актриса Гуинет Полтроу за ски случая през 2016 година,.

Делото беше стартирано от 76-годишния Тери Сандерсън, който упрекна Полтроу, че го е блъснала на ски писта в Юта. Вследствие на случая той получава мозъчна контузия и има няколко счупени ребра. Сандерсън заведе дело и изиска 3.1 млн. щатски $ обезщетение, само че защото искът му беше отритнат, той понижи сумата на 300 000 $.

От своя страна Гуинет Полтроу съобщи, че не тя, а Сандърсън се е блъснал в нея и няма никаква виновност за случая. Актрисата също заведе дело и изиска алегорично обезщетение от 1 щатски $. Нейните юристи сложиха под подозрение пострадванията на Сандерсън като демонстрираха лист с подхванатите от него пътувания до Южна Америка, Европа и Мароко след случая.

Съдът в Съединени американски щати изслуша разнообразни очевидци и в последна сметка реши, че Полтроу е почтена. Сандерсън съобщи, че е отчаян от решението на съда и допусна, че актрисата е спечелила делото, единствено тъй като е известна. Той би трябвало да заплати правосъдните такси и 1 $ обезщетение на актрисата. Полтроу благодари на правосъдните заседатели, че са разгледали с толкоз внимание случая и са я признали за почтена.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР