Съдебните битки на принц Хари продължават и той е твърдо

...
Съдебните битки на принц Хари продължават и той е твърдо
Коментари Харесай

Когато кралицата е на страната на Хари и Меган

Съдебните борби на принц Хари не престават и той е твърдо решен да отбрани достойнството на фамилията си и да потвърди правотата си по някои въпроси, свързани с кралския двор. Например в този момент той оспорва решението с Меган и децата им да останат без федерална защита, когато са във Англия.
 Принц Хари и признанията в съда за свалената защита
Какво желае Хари за Меган и децата си

И за какво не се връща с тях във Англия

То беше взето незабавно след формалното им пренасяне в Съединени американски щати през 2020 година Първоначално в хода на делото стана ясно, че съществено въздействие върху отхвърли на Министерството на вътрешните работи за даване на защита са имали двама души от екипа на Елизабет Втора. Сега обаче следим нов процес на събитията.

На последното съвещание преди дни юристите на принц Хари показаха пред съда писмо, написано от името на кралицата от нейния персонален секретар сър Едуард Йънг и изпратено до секретаря на кабинета на Обединеното кралство сър Марк Седуил след срещата в Сандрингам през януари 2020 година Тази среща бе проведена особено за да се разиска бъдещето на двойката няколко дни откакто оповестиха желанието си да изоставен кралския двор.
 Снимка 624161

В писмото починалата Елизабет Втора декларира, че е " неотложно " херцогът и херцогинята на Съсекс " да продължат да получават ефикасна сигурност " против " екстремисти ". В писмото се споделя още, че гарантирането на сигурността на принц Хари и Меган Маркъл е от първостепенно значение за кралицата и цялото семейство.

" Като се има поради общественият профил на херцога заради това, че е роден в кралското семейство, военната му работа, личният самостоятелен профил на херцогинята и добре документираната история на нападенията на семейство Съсекс от екстремисти, налага се фамилията да продължи да бъде обезпечено с ефикасна сигурност ", е безапелационната позиция на починалия монарх, представена от People.

Покрай делото се повдигна още веднъж и тематиката за това, че принц Хари просто е отказал да заплаща на службите, с цел да има обезпечена защита, когато е на Острова - по тази причина и е останал без нея. А предпочитание да се изплаща на страната, откакто към този момент не е работещ член на кралското семейство и няма съответните привилегии, е изразил чак откакто е завел желае в съда.
 Принц Хари още веднъж в съда - по какъв начин ще отбрани достойнството си този път
Поредният обезверен ход на принц Хари

Отново самичък против кралския двор

Но писмото от името на Елизабет Втора въпреки всичко е доказателство, че все пак тя не е обърнала тил на своя внук и е желала най-хубавото за него. А какво тъкмо е довело до решението той да остане без нужната сигурност в родината си, вероятно ще разберем до края на делото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР