„Съдебната система на Австралия не значи нищо, тъй като окончателните

...
„Съдебната система на Австралия не значи нищо, тъй като окончателните
Коментари Харесай

Вучич: Ще се борим за Джокович

„ Съдебната система на Австралия " не значи нищо ", защото окончателните решения се взимат от изпълнителната власт макар решенията на правосъдните управляващи. “ Това съобщи през днешния ден сръбският президент Александър Вучич, разяснявайки анулираната виза на тенисиста Новак Джокович, съобщи ТАСС.

Вучич уточни, че решението за анулирането на визата на Джокович е било приветствано персонално от премиера Скот Морисън.

„ Учуден съм от обстоятелството, че такива решения може да се взимат от органи на властта срещу законни решения на правосъдните органи. Често ни четат лекции за върховенството на закона, а по този начин вие ни показахте " по какъв начин наподобява самостоятелната правосъдна система и най-много по какъв начин наподобява нищо незначещото правораздаване ", сподели Вучич.

„ Нападенията и натискът върху Новак Джокович, който е сръбски жител, по неразбираеми за нас аргументи доближиха такива размери, че се наложи аз да кажа какво мисля за това и какъв ще бъде отговорът ни към Австралия. Ако не желаете да позволите на Джокович да победи за десети път на шампионата в Мелбърн, за какво незабавно не ни казахте това? Защо издевателствате и мъчите освен него, само че и фамилията му и целия ни народ? Това Ви е нужно, с цел да успехите на някакви си избори, с цел да се харесате на обществото ли “, запита сръбският президент.

„ Ще се борим за Джокович. Можете да пишете стотици отвратителни материали за него, само че той ще остане най-хубавият тенисист на всички времена “, сподели Вучич.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР