Съдебната сага с Токев продължи по-малко от 4 месеца. Прокуратурата

...
Съдебната сага с Токев продължи по-малко от 4 месеца. Прокуратурата
Коментари Харесай

Андре Токев даде урок по достойнство на ексминистър Горанов и прокуратурата

Съдебната сага с Токев продължи по-малко от 4 месеца. Прокуратурата действаше със скоростта на светлината, което е същинско събитие.

Друг сюжет. Бившият финансов министър Владислав Горанов изясни пред публицисти проблема с автомобила, който се оказа търсен с интернационална заповед. „ Темата с лекия автомобил е една неприятна битова тематика, само че не би трябвало да е център на вниманието, тъй като от нея не може да се извлече омаскаряването на един някогашен министър “, - съобщи Горанов. След което продължи, иронизирайки вътрешния министър Бойко Рашков.

Любимият финансист на Борисов би трябвало да се досети, от кое място идва ползата към неговата персона. Например от това, че като дълготраен зам.-министър и министър в ръководството на ГЕРБ е съдействал България да е последна по стандарт на живот и първа по смъртност, заболеваемост и корупция. И като стана дума за корупция: свадите във връзка населяваното жилище в баровски квартал и резиденция на Витоша, предоставени му за прилагане гратис мощно притеглят публичното внимание.

С близо 600 милиона е ощетена страната от невнесени такси от хазарт в интервал от 6 години. По това време Горанов е министър и дава отговор директно за Комисията по хазарта. Бизнесменът Васил Божков, упрекнат от прокуратурата, че носи виновност за тази голяма вреда, съобщи, че е дал на Горанов 60 млн лв. за него и за тогавашния министър председател Бойко Борисов. Такса „ успокоение “. Горанов и Борисов отхвърлят. Как мислите, на кого имат вяра множеството българи? Мисля, че даже Горанов не си има вяра.

Вредите, които се допуска, че е нанесъл Владислав Горанов на страната и обществото (предстои тяхното доказване) са хилядократно по-големи от възможните (защото действително не са се случили) вреди от шофирането на Токев.

Само че Токев отива в пандиза, а прокуратурата даже не се сеща да извърши същинско следствие за връзката сред Горанов и въпросните стотици милиони вреди за България. Както и за доста други негови дейности.

Иван Гешев е „ чадърът “ под който се крият такива като Горанов и се държат безсрамно. Затова Гешев би трябвало наложително да си върви. Преди това сигурно ще му се наложи да дава бяснения и за своето замогване и придобиване на парцели от дамата, с която съжителства.

Фрог нюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР