Съдебната и изпълнителната власт правят каквото им се каже от

...
Съдебната и изпълнителната власт правят каквото им се каже от
Коментари Харесай

Иван Гешев: Съдебната и изпълнителната власт са подчинени на сглобката

Съдебната и изпълнителната власт вършат каквото им се каже от Тройната коалиция. Групировките се сплотиха, с цел да могат да крадат дружно . Това съобщи пред БНР някогашният основен прокурор Иван Гешев.

По думите му Алексей Петров е медиаторът, който е обикалял, с цел да сътвори тази заварка. Според Гешев няма да бъде разкрито.

Според него той е станал неуместен, тъй като се е изправил против всички. Ако бях подвластен от Пеевски, Борисов или някой различен, нямаше да ме отстранят и още щях да съм основен прокурор . Всичките парламентарни сили се сплотиха, с цел да махнат основния прокурор. Това значи, че аз и прокуратурата сме си правили работата. След това последва всеобщо преустановяване на каузи, акцентира Гешев.

Бившият обвинител номер едно счита, че  са направени, с цел да може прокуратурата да бъде следена политически и в никакъв случай повече да не се случи бъг в системата , като Гешев или някой различен, който желае да си прави работата против политиците. Аз не бях политически избор и ме отстраниха всички политически партии. Сега желаят да се бетонират и да си назначат верния човек, добави той.

Гешев посочи, че откогато не е основен прокурор има взрив на престъпността. Сега се връщаме във времената преди 1989 година. Управляват ни башибозуци. Отново са кърджалийски времена, разясни той.

Той засегна и тематиката за против него. с два кг и половина експлозив. Веществото е нитропента и не се създава у нас. Това вещество е с тротилов еквивалент към 4 кг. Българската страна не може да го откри 6 месеца, с цел да направи следствен опит дали би могло да пробие брониран автомобил, акцентира Иван Гешев.

Бившият основен прокурор бе безапелационен, че гърмежът не е инсценировка. Според него има връзка сред опита за ликвидиране и последвалите събития.
 Гешев: Бавно, само че несъмнено се трансформираме в тоталитарна страна
Гешев: Бавно, само че несъмнено се трансформираме в тоталитарна страна

Бившият основен прокурор пита прекратяването на Барселонагейт ли е правосъдната промяна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР