Съдебна битка за отчуждаване на терени може да сложи край

...
Съдебна битка за отчуждаване на терени може да сложи край
Коментари Харесай

ДРАМА: Столична кметица посегна на култова дюнерджийница

Съдебна борба за отчуждаване на терени може да постави завършек на съществуването на една от най-известните дюнерджийници в София. Кметицата на регион " Красно село " Росина Станиславова, уличена в тежък спор на ползи в последните години, е решила да посегне на паметната " Фантазия " - обект с 35 души личен състав и хиляди клиенти. 



Ето какво пишат през днешния ден от управата на заведението с най-богатите дюнери и пухкави фалафели в столицата: 

" Здравейте, скъпи клиенти и другари! Преди два дни ненадейно бяхме известени, че се водят каузи за двата обекта (Дюнер и баничарница “Фантазия ”) и ще бъде прекратено зареждането на тока и водата. Бихме желали да допълним, че тези ограничения се постановат преди излаз на делата, което е непозволено.

От наша страна мигновено реагирахме входирайки молба за пролонгация в общината, в противоположен случай излагаме освен нас, само че и 35-те ни служащия на липса на сигурни месечни доходи във времена на тежка инфлация.

Въпреки нашите опити за къса пролонгация за пренасяне на обекта и опазване на всички тези работни места, молбата ни освен, че не бе почетена, само че и в прорез с течащите каузи, през днешния ден нахлуха полиция и зам. кметът Василев, сваляйки електромерите ни и лишавайки ни от опция да работим. Лицето, стоящо зад издаването на тази непозволена заповед, е кметицата на регион Красно село ". 

А стотици клиенти на дюнерджийницата се включиха с мнения, в това число, че стягат куфарите за емиграция през Терминал 2 на летище София, че някои са употребили софийското метро, единствено с цел да стигнат до месото и питките от там, както и че бъдеще за регион " Красно село " след тази вест към този момент няма. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР