Съдебен служител в Ню Йорк, който беше нападнат от бившия

...
Съдебен служител в Ню Йорк, който беше нападнат от бившия
Коментари Харесай

Съдебен служител в Ню Йорк, нападнат от Тръмп по време на процес за измама, ще се кандидатира без съпротива за съдия

Съдебен чиновник в Ню Йорк, който беше атакуван от някогашния президент Доналд Тръмп по време на процеса му за бизнес измами, се кандидатира без опозиция за арбитър в гражданско дело в Манхатън правосъдна зала.

Алисън Грийнфийлд, на 41 година, получи единомислещо утвърждение от комитета на Демократичния окръг за арбитър в Гражданския съд на Ню Йорк във вторник.

„ За мен е чест и примирение, че получих утвърждението на Окръжния комитет. Очаквам с неспокойствие да показва квалификациите си на всички поданици на Манхатън “, сподели тя пред Spirit, локално издание в Ню Йорк.

Грийнфийлд за първи път се появи в новините, откакто някогашният президент я упрекна, че е привързан „ съсъдия “ на съдията от Върховния съд на Ню Йорк Артър Енгорон, който председателстваше процеса за гражданска машинация на Тръмп в Манхатън.

Тя е служила като секретар на Engoron в продължение на пет години и съдията издаде лимитирана заповед за задръстване на Тръмп, откакто той стартира да нападна Грийнфийлд и да я нареч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР