Съдбоносни години определят как ще изживеем остатъка от живота си.

...
Съдбоносни години определят как ще изживеем остатъка от живота си.
Коментари Харесай

Съдбоносни години в живота на човек

Съдбоносни години дефинират по какъв начин ще изживеем остатъка от живота си. Разберете кои са те!

Много хора считат, че възрастта не е значима. Садгуру не е склонен. Разбира се, не би трябвало непрекъснато да мислите за числата, само че някои години са значими. Днес ще разберете на каква възраст стартират специфичните стадии от живота на човек.

Често хората споделят, че въобще не се усещат на своята възраст. Не е изненадващо, че в тази фраза има лек когнитивен дисонанс. С други думи, възприемаме възрастта си като комбинация от избрани клишета и стандарти. Всеки, който е лишен от такива спънки пред мисленето, въобще не взема поради възрастта, когато по някакъв метод характеризира себе си и другите.

Разбира се, значимо е да запомните, че стадиите от живота и нашето развиване не постоянно ясно подхождат на цифрите в документите.

Човек, сходно на цвете, в продължение на 32 години се готви да цъфне, да се разкрие пред света. Ако сте създали всичко вярно: развивате се духовно, израствате прочувствено и придобивате значими умения, тогава след 33-ия си рожден ден ще имате огромни благоприятни условия пред себе си.

Може, обаче, да се случи противоположното. В този случай постоянно чуваме за рецесия на междинната възраст. След като навършат 33 години, доста хора внезапно изцяло губят всевъзможен смисъл в живота. Такива хора не схващат какво се случва в близост и по какъв начин изобщо са се докарали дотук. Защо е по този начин?

Садгуру изяснява всичко това с обстоятелството, че на 33-годишна възраст в нас се затваря цикъл. Ако вътрешната сила тече в вярната посока, всичко е наред. Но, в случай че през всички предходни години сте се занимавали единствено със самоизтребление, то след 33 години цялата система може ненадейно да се срине.

На тази възраст траекторията на целия ви живот е избрана. Чували сме прословутата фраза „ както празнуваш Нова година, по този начин ще я прекараш “. Тя може елементарно да се преобразува в „ Както посрещнете 33-ия си рожден ден, по този начин ще прекарате живота си “. Много е значимо до този миг да достигнете високо равнище на зрялост.

Втората съдбоносна възраст е 42 за мъжете и 46 за дамите. За тези, които не са съумели да подредят вътрешния си свят на 33-годишна възраст, имат опция да поправят нещата малко по-късно. За страдание, този стадий не е толкоз значим, колкото първият, само че носи и голямо умствено задължение. На 60-годишна възраст също стартира различен значим стадий.

Помислете по какъв начин живеете живота си в този момент?

Вижте още: Защо сънуваме умряли хора?

Може би би трябвало да измененията нещо. Да се отървете от токсичните хора, да започнете да слушате вътрешния си глас и да се грижите за физическото и психическото си развиване.

Много хора обичат да водят избухлив живот на млади години – празненства, алкохол и безсънни нощи. По-добре е да завършите този стадий преди 33-годишната си възраст. В този случай ще имате опция да живеете най-хубавия си живот, цялостен с наслада и благополучие.

Запомнете кои са тези съдбоносни години в живота на човек и дайте най-хубавото от себе си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР