Съдбоносната среща между президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и

...
Съдбоносната среща между президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и
Коментари Харесай

Срещата между Бартомеу и бащата на Меси завърши без конкретно решение

Съдбоносната среща сред президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу и бащата на Лионел Меси Хорхе приключи без двете страни да реализират някакво съответно решение. Босът на каталунците дойде на срещата с мениджъра Хавиер Бордас, до момента в който от другата страна на масата с изключение на бащата на Меси бе и брат му Родриго, както и юристът Хорхе Пекур.

От Барселона са били безапелационни, че няма даже и да договарят за опцията Меси да напусне клуба, въпреки точно такова да е желанието на самия футболист. Твърди се, че Бартомеу е бил много корав в позицията си, като е декларирал, че Лео е съществена фигура в проектите на новия треньор Роналд Куман. Той даже е споделил, че е подготвен да предложи нов 2-годишен контракт на 33-годишния аржентинец.

Меси обаче желае да напусне " Камп Ноу ". Той е изгубил доверие в Бартомеу и желае да потърси ново предизвикателство. Желанието му е да разтрогне контракта си с каталунците, възползвайки се от уговорка в него.

Срещата сред двете страни продължи повече от час и половина, само че без действителен резултат. Очаква се диалозите да продължат на следващия ден с вярата за реализиране на някакъв компромис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР