Съдбата се усмихва на красивата актриса Елен Колева. Чаровната брюнетка

...
Съдбата се усмихва на красивата актриса Елен Колева. Чаровната брюнетка
Коментари Харесай

Елен Колева излезе от кризата

Съдбата се усмихва на красивата актриса Елен Колева . Чаровната брюнетка бързо и несъмнено излиза от рецесията, която доближи всички актьори на свободна процедура у нас през последната година и половина.

След като бе измежду първите, възроптали против затварянето на театрите у нас, в този момент Елен се е върнала към актьорската кариера. Тя е щастлива и от обстоятелството, че още веднъж озвучава героинята Майвис в анимацията „ Хотел Трансилвания “, четвърта част. Липсата на задължения в театъра накара Елен да поеме по друг път през последната година.

Актрисата стартира работа като космоенергетик и бързо натрупа опит. Космоенергетиката, която е неизменима част от живота на Колева, е научно потвърдено знание със своя лична методология, създадена през предишния век. Твърди се, че с нея се прави безусловно излекуване на физическо, прочувствено, ментално и духовно ниво посредством „ изчистване " на мръсната сила в чакровата система, написа „ България Днес “.

Сега Елен съчетава актьорската кариера с тази на космоенергетик. Тя е щастлива и в естетика със себе си. Колева има и мъж до себе си, чиято идентичност към момента пази в загадка. Преди няколко седмици Елен показа в мрежата сантиментална фотография със приветлив господин, само че дали това е индивидът, откраднал сърцето й, не излиза наяве.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР