Съдбата не е благосклонна към принц Хари и Меган Маркъл

...
Съдбата не е благосклонна към принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган и Хари отново удариха на камък

Съдбата не е благосклонна към принц Хари и Меган Маркъл в последните седмици. След като стана ясно, че договорката за 20 милиона $ със Spotify e провалена поради неспазени задължения за брой епизоди на подкаста на Меган, двойката получава нов " пестник ".
 Меган Маркъл, принц Хари и същинската причина за прекратяването на контракта им със Spotify
" Скапани измамници " - кой назова Хари и Меган по този начин

И каква е повода за това

получи отвод от Американското патентно ведомство, към което бяха подали молба да създадат Archetypes - името на подкаста им, тяхна запазена марка. Причината за отхвърли е, че името може да " припомня друго и да внесе комплициране ".

В Съединени американски щати към този момент има записана комерсиална марка под името Archetypes LLC. То принадлежи на компания от Аризона, която се занимава с публикуването на книги и публикации на тематики като здраве, фитнес и самоусъвършенстване. Марката е непокътната през 2015 година, оповестява Express.
 Снимка 609706

Хари и Меган са възнамерявали да употребявам името за " налични за събаряне аудио записи и подкасти " и всичко, което би влезнало в описанието " стандарти, с които се сблъскват дамите ". Остава да забележим дали фамилията ще успее да съблюдава уговорките, които има към Netflix и издателство Penguin Random House.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР