Съдбата на Васил Божков е сходна с тази на Царя,

...
Съдбата на Васил Божков е сходна с тази на Царя,
Коментари Харесай

Софиянски сравнява сват си Васил Божков с Царя

”Съдбата на Васил Божков е сходна с тази на Царя, чиято партия не беше записана. Навремето Симеон Сакскобургготски откри Партията на дамите и влезе в Народното събрание посредством нейната регистрация. Васил Божков е човек с благоприятни условия и качества. Идеите му едва ли се разграничават със ССД. Бариерата, която стои пред нас за коалиция, е че не може да си вършим фамилни партии ”, сподели Стефан Софиянски.

" Ако комунистите не изоставен обединението, ние ще я напуснем и няма да участваме на изборите ". Това сподели водачът на ССД Стефан Софиянски, чиято партия попадна в коалиция със Съюза на комунистите пред БНР.

Той още веднъж изясни, че негов заместител е позволил неточност и не е видял с коя партия подписва документи.

Софиянски акцентира, че не е късно да се сплоти с обединението на Мая Манолова, Татяна Дончева и с отровното трио, макар че са някогашни членове на Българска социалистическа партия. Софиянски разяснява, че би се обединил идеологически с алените, в случай че имат идеологически сходства за нова конституция.

Бившият длъжностен министър председател на Съюз на демократичните сили добави, че двете постсоциалистически партии са ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР