Съдбата на футболния клуб Царско село е неясна и клубът

...
Съдбата на футболния клуб Царско село е неясна и клубът
Коментари Харесай

Бъдещето на "Царско село" е под въпрос след масова раздяла с футболисти

Съдбата на футболния клуб " Царско село " е неразбираема и клубът може да спре да действа след всеобща разлъка с играчи. След последния си мач за календарната година от " Царско село " разтрогнаха договорите със седем от футболистите, които бяха с съществена роля дотук.

В събота отборът на Любослав Пенев загуби с 1:2 от " Ботев " (Пловдив). Отборът е финален в Първа лига със единствено 11 точки след 19 кръга.

В началото на седмицата отборът се раздели с Иван Бандаловски и Васил Шопов, а по информация на Dsport в клуба към този момент не са Христо Попадийн, Ален Стеванович, Милан Йокич, Венцислав Василев и Александър Александров.

" Ще има промени, не знам дали ще са съществени. Това е напълно обикновено и разумно. Започваме диалози с президента в каква посока би трябвало да тръгнем ", сподели Пенев след загубата от " Ботев ".

Собственикът Стойне Манолов е съобщил на свои доближени и на треньорския щаб, че обмисля да се отдръпна след Нова година. Не е ясно дали това ще стане незабавно или след края на сезона.

По непотвърдена инфорамция " Царско село " е пред угрозата да бъде глобен с огромна санкция, защото е изгубил дело във ФИФА. В момента въпросът се апелира пред Спортния трибунал (КАС).

" Царско село " на българския футбол през 2019 година Преди година клубът от Първа лига, откакто Стойне Манолов беше санкциониран за обиди към длъжностни лица в мач с " Берое ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР