Съдът задържа за постоянно в ареста 18-годишен студент с руско

...
Съдът задържа за постоянно в ареста 18-годишен студент с руско
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста 18-годишния, намушкал мъж на метростанция Сердика

С ъдът задържа за непрекъснато в ареста 18-годишен студент с съветско и българско поданство, упрекнат в опит за съзнателно ликвидиране, оповестиха от Софийската градска прокуратура.

Случаят е от 21 декември предходната година,

когато, към 05:30 ч., в София на метростанция " Сердика 2 " младежът три пъти наръгал с нож мъж в региона на корема. Пострадалият е от Нови пазар, превозен е в болница с заплаха за живота.

Извършителят е разгласен за търсене, като след това е хванат, притеглен като обвинен и е арестуван за 72 часа.

При гледането на мярката за неотклонение на 24 декември, Софийският градски съд е приел за основателни причините на прокурора, че са налице задоволително доказателства, които водят до рационално съмнение за авторството на закононарушението, за което е притеглен обвиненият. Както и че е налице както действителна заплаха от укриване, по този начин и действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение.

Определението на градския съд е обжалвано пред Софийския апелативен съд, който е удостоверил непрекъснатия арест за обвинения.

Разследването по случая продължава.

При първичните дейности по следствието в дома на арестувания полицията е намерила два ножа, въздушен револвер, портативен компютър, мобилен телефон и други движимости, съотносими към осъщественото закононарушение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР