Съдът върна фирмата в лабораторията на ГКПП Капитан Андреево“. Ние

...
Съдът върна фирмата в лабораторията на ГКПП Капитан Андреево“. Ние
Коментари Харесай

Вътев: Няма да допуснем „Евролаб“ отново на „Капитан Андреево“

„ Съдът върна компанията в лабораторията на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Ние няма да я допуснем и апелираме решението на съда “ , съобщи министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев пред „ БНР “.

Съмненията за порочни практики, свързани с „ Капитан Андреево “ , върна в дневния ред някогашният заместник-министър на земеделието Иван Христанов от Политическа партия „ Единение “ . Земеделският министър в оставка отговори на поставените от Христанов въпроси:

„ Съдът върна компанията, която извършваше товаро-разтоварната активност. Ние не я допуснахме. Направихме конкурс – сега компаниите там са 6. Така е по правилник, по този начин е и по правосъдно решение. Ние нямаме различен потребен ход по отношение на товаро-разтоварната активност. Тези шест компании са проучени от ДАНС. В понеделник съдът върна и компанията в лабораторията – „ Евролаб “. Ние няма да я допуснем и апелираме решението на съда. Вече там действа държавната лаборатория и друга няма да се върне. Би било доста потребно за страната и стопански, в случай че тази лаборатория при избрани условия, която е употребила компанията, остане в интерес на страната. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР