Съдът в Стокхолм днес осъди американския рапър ЕЙСАП Роки (A$AP

...
Съдът в Стокхолм днес осъди американския рапър ЕЙСАП Роки (A$AP
Коментари Харесай

Рапърът A$AP Rocky получи условна присъда от Стокхолмския окръжен съд

Съдът в Стокхолм през днешния ден осъди американския рапър ЕЙСАП Роки (A$AP Rocky) за нахлуване и му връчи условна присъда за улична кавга през юни - дело, което възмути почитателите му и разпали дипломатическото напрежение.

30-годишният рапър, чието същинско име е Раким Майерс, и двама членове на антуража му "са нападнали жертвата, като са го удряли и ритали, до момента в който лежал на земята. Музикантът също е бутнал мъжа на земята и е стъпил на ръката му”, написа в информацията за присъдата. В нея се споделя, че тримата "не са в обстановка, в която имат право на самоотбрана “.

A$AP Rocky се призна за отговорен и акцентира, че желае "справедливост “ и "името му да бъде изчистено “. Роки твърди, че той и неговите приятели са били дебнати от "някои наркомани “ и в последна сметка е бил предизвикан да се включи в улична борба, с цел да се отбрани.

Ищецът, 19-годишният афганистанец Мустафа Джафари, съобщи, че точно той е бил атакуван и грубо пребит.

Известният рапър ЕЙСАП Роки (A$AP Rocky, чието същинско име е Раким Майърс) беше задържан в Стокхолм на 30 юни по обвиняване във физическо принуждение при утежняващи условия.

Видео, оповестено в обществените мрежи, го демонстрира сега, в който нанася удар на чужд човек на улицата.

По молба на негови сътрудници музиканти в негова отбрана се разгласи президентът Доналд Тръмп, който организира телефонен диалог с министър-председателя на Швеция Стефан Льовен. Шведският министър председател декларирал, че няма право да въздейства на решенията, одобрявани от самостоятелната правосъдна система в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР