Съдът в Разград остави за постоянно в ареста началника на

...
Съдът в Разград остави за постоянно в ареста началника на
Коментари Харесай

Оставиха в ареста шефа на отдел Миграция в Разград

Съдът в Разград остави за непрекъснато в ареста началника на група " Миграция " към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, арестуван на 14 август при акция на дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи. Други трима обвинени са с разнообразни ограничения за неотклонение " задържане под стража ", " подписка " и " домакински арест ", оповестяват от пресслужбата на Окръжния съд, предава Българска телеграфна агенция.

Началникът на отдел " Миграция " към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград беше арестуван при приемане на рушвет. Според обвиняването той е изискал и приел подарък, с цел да не извърши инспекция по реда на Закон за чужденците. Второто обвиняване е за придобиване и държане на муниции.

Тримата от групата са обвиняване в предложение и предоставяне на рушвет на началника на група " Миграция ".

Полицейският шеф получи най-тежката мярка " задържане под стража ". На 59-годишната С.С. от Шумен съдът наложи най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ", на 47-годишния М.А. от Разград - " подписка ", а на 56-годишния Т.К. от Разград - " домакински арест " посредством електронно наблюдаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР