Съдът в Несебър наложи административно наказание глоба в размер 4

...
Съдът в Несебър наложи административно наказание глоба в размер 4
Коментари Харесай

Шведът, ритнал камериерка в Слънчев бряг, се размина с глоба

Съдът в Несебър наложи административно наказване санкция в размер 4 500 лв. на Ралф Сундберг, оповестява БНР.

Сундберг беше приет за отговорен за нападението над камериерка в хотел в " Слънчев бряг ". Делото беше гледано по специфичен ред, очакван в закона, който освобождава подсъдимия от наказателна отговорност поради чистото му правосъдно минало.

Обвиняемият Сундберг съобщи пред съда, че се разкайва за постъпката, усеща се компрометиран, че преди този момент в никакъв случай не е удрял човек и че в никакъв случай повече няма да прояви експанзия.

От прокуратурата желаех а да му бъде наложено оптималното наказване - санкция в размер на 5000 лв.. По мнението на прокурор Радост Бошнакова законът би трябвало да бъде изменен. Според нея за сходно смело посягане да се постанова по-строго наказване.

Адвокат Никола Атанасов, бранител на обвинявания, изиска да се съобрази със смекчаващи виновността условия, че подсъдимият неведнъж се е извинил за постъпката си и е оказал подпомагане на проверяващите органи.

От претекстовете на арбитър Йорданка Майска излиза наяве, че чистото правосъдно минало на подсъдимия не е смекчаващо виновността събитие, че той не е показал обикновено човешко отношение към потърпевшата и не е признал обстоятелствата по делото./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР