Съдът в Монтана осъди на 2 години затвор 28-годишен от

...
Съдът в Монтана осъди на 2 години затвор 28-годишен от
Коментари Харесай

За сефте: Мъж, мамил 63-ма с авточасти, отива в пандиза

Съдът в Монтана осъди на 2 години затвор 28-годишен от село Ребърково в община Мездра, който измамил в интернет 63 души от цялата страна. Той обещавал доставка на аварийни елементи за коли от Германия и Италия, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

От септември 2019 година до юли 2020 година И. И. разгласил разгласи във конгреси за коли и авточасти, и предложил подпомагане за доставка на части от чужбина. За услугата той желал авансово да получи част от парите като капаро и откакто те били преведени, преставал да подвига телефона си или заявявал, че тъкмо този съставен елемент го няма и би трябвало да се чака дълго време за доставката му.

Така никой от 63-мата потърпевши не получил декларираните и платени авансово авточасти.

Благодарение на измамите И. И. се е облагодетелствал с общо 22 768 лв..

Пред съда той е признал виновността си изцяло и е получил присъда под минимума. Присъдата е дефинитивна, не предстои на обжалване и влиза в действие незабавно, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.

В последната година съдът в Монтана произнесе две други присъди за измами в интернет - за замяна на банковата сметка на компания с персонална сметка.

Това е първият случай на машинация с авточасти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР